Specialisaties
Diabetische en reumatische voeten
Deze voeten verdienen extra  aandacht. Een voetonderzoek en een behandeling met zorg is hier dan ook zeer belangrijk. Mensen met diabetici of reuma komen in de meeste gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten door de zorgverzekeraar.

Schimmelnageldiagnostiek

Het is  mogelijk om uw nagels te laten testen op de aanwezigheid van schimmels (in de volksmond kalknagels) aan de hand van de resultaten van het onderzoek,dit wordt uitgevoerd door het laboratorium in Leiden,  is te mogelijk om een adequaat behandelplan op te stellen.

Orthesiologie
Een orthese  biedt bescherming tegen wrijving en kan daardoor bijvoorbeeld likdoorns helpen voorkomen. Een orthese wordt voornamelijk gedragen tussen de tenen, en is gemaakt van silliconen materiaal.

Nagelbeugeltechnieken

Een nagelbeugel wordt geplaatst  om een ingroeiende nagel op een andere manier te verhelpen. De nagel wordt gedwongen in een andere stand te gaan groeien.   

Nagelreparatie

Doormiddel van het opvullen van een   ( deels) ontbrekende nagel kan deze hersteld worden. Ook is het mogelijk om dit op een schimmelnagel  toe te passen.

Anti druk technieken
Pijnlijke plekken kunnen tijdelijk worden drukvrij gelegd.  Er zijn diverse soorten materialen, meestal wordt hiervoor vilttechniek op toegepast.