Welkom bij Voetsalon Silvia

Sinds 2002 werkzaam als (medisch) pedicure.

Door de groei van mijn salon heb ik enkele jaren geleden besloten om mijn salon buitenshuis te vestigen. De voordelen hiervan zijn, dat de salon nu op de begane grond is gevestigd. Ook is deze zeer toegankelijk voor mindervaliden, voorzien is van een ruime wachtruimte en er is voor de deur voldoende gratis parkeerruimte aanwezig is.

De salon bevind zich in het huisartenscentrum in Ugchelen en kan ik mij nog verder professionaliseren.
Voor jou als cliënt is dit een zeer prettige omgeving waarin ik nog betere cosmetische en medische voetbehandelingen kan geven.

Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest binnen diverse zorginstellingen. o.a. De Amerpoort te Baarn, JP van de Bent te Apeldoorn. Op donderdag werk ik als medisch pedicure bij Wonen bij September locatie Loolaan, Kevinstraat en Huis Hunderen.

 

Mijn salon is aangesloten bij de brancheorganisatie en kwaliteitenregister.

Provoet:
Is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Provoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging. De pedicures die bij Provoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Procert:
Is het kwaliteitskeurmerk. Als je aan de benodigde diploma`s beschikt kan je je laten registreren. Om in dit register te staan ben je als pedicure verplicht om bijscholing te volgen.