Welkom bij Voetsalon Silvia

Sinds 2002 werkzaam als (medisch) pedicure.

Door de groei van mijn salon heb ik 2 jaar geleden besloten om mijn salon buitenshuis te vestigen. De voordelen hiervan zijn, dat de salon nu op de begane grond is gevestigd. Ook is deze zeer toegankelijk voor mindervaliden, voorzien is van een ruime wachtruimte en er is voor de deur voldoende gratis parkeerruimte aanwezig is.

Per 1 september 2018 vestig ik mijn salon aan de Bogaardslaan 56 te Ugchelen. De nieuwe locatie betreft een spiksplinternieuw huisartsencentrum voorzien van alle gemakken en comfort. Op de nieuwe locatie ga ik o.a. met de volgende disciplines samenwerken:
– 4 huisartsen
– Praktijkondersteuners
– Podotherapeut
– GGZ arts
– Buurtzorg (vanaf 2019)

Hierdoor kan ik mijn salon nog verder professionaliseren.
Voor jou als cliënt is dit een zeer prettige omgeving waarin ik nog betere cosmetische en medische voetbehandelingen kan geven.

Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest binnen diverse zorginstellingen. o.a. De Amerpoort te Baarn, JP van de Bent te Apeldoorn. Op dit moment werk ik nog wel als medisch pedicure bij Wonen bij September te Apeldoorn en Twello.

 

Mijn salon is aangesloten bij de brancheorganisatie en kwaliteitenregister.

Provoet:
Is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Provoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging. De pedicures die bij Provoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Procert:
Is het kwaliteitskeurmerk. Als je aan de benodigde diploma`s beschikt kan je je laten registreren. Om in dit register te staan ben je als pedicure verplicht om bijscholing te volgen.